.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

<<    1   2  BINNENKORT
Turbulent [ma 1 jan]
Vorig jaar beleefde Turbulent haar vuurdoop in Back&Fourth, dit jaar zijn we terug met niemand minder dan Eric de Man en Daan Diks achter de draaitafels! Vier het nieuwe jaar vanaf 01.00uur in Back&Fourth onder het genot van de beste muziek, cocktails en natuurlijk champagne!
Meer info
Utrecht, Back&Fourth
Aanvang: 01:00   Entree: €20,-   Voorverkoop: 20,-


Ancient Groove: From the Middle East to Andalucía [za 20 jan]
Ancient Groove brengt een eigentijdse versie van traditionele joodse en Israëlische melodieën. Gitaristen Roy Zakai en Ofer Ronen hebben een klassieke resp. flamenco-achtergrond. Zangeres Tamar Bloch is één van de grootste talenten van dit moment in de wereld van de Sefardische muziek en zingt met een enorme emotionele zeggingskracht.
Meer info | Zie video
Utrecht, MerkAz  Tel: 06-41254568
Aanvang: 20:00   Entree: Divers   Voorverkoop: € 17

<<    1   2