.

<<    1   2   3   4   5   >>BINNENKORT
Mirusia - From the Heart [ma 10 apr]
Wegens het overweldigende succes van haar theatertour This Time Tomorrow komt Mirusia terug naar de Nederlandse theaters. In From the Heart brengt zij melodieën die recht uit het hart komen. Vast staat dat Mirusia u recht in het hart weet te raken met haar prachtige en persoonlijke vertolkingen!
Meer info
Beatrix Theater  Tel: 0900-1353
Aanvang: 20:00   Entree: Divers


Stathe Sessie: Heir [wo 12 apr]
Tijdens deze Stathe Sessie stelt Eetcafe Stathe je graag voor aan Heir. Dit Britse vijftal heeft de afgelopen jaren een eigen sound weten te creëren, die ze zelf omschrijven als "modern pop music, combining powerful harmonies and hooks with grit and organic song craft."
Meer info
Utrecht, Eetcafe Stathe
Aanvang: 20:30   Entree: €7,50   Voorverkoop: 5 euro


Lenette van Dongen - Tegenwind (tv-opnames) [wo 19 apr - do 20 apr]
Lenette verlaat huis en haard in de grote stad om in een plattelandsdorpje dicht bij zee haar rust te vinden. Ze lijkt er volmaakt gelukkig, maar is de natuur wel die beloofde rustbrenger? Lenette van Dongen laat in ‘Tegenwind’ de zaal met veel zelfspot meegenieten van haar zoektocht. 19 & 20 april tv-opnames in Stadsshouwburg Utrecht
Meer info | Zie video
Utrecht, Stadsschouwburg Utrecht  Tel: 030-2324125
Duur: 2 dagen   Aanvang: 20:00   Entree: €18,50


Internationale dag van de Aarde [za 22 apr]
Tijdens Internationale Dag van de Aarde staan we stil bij al het mooie van de aarde. We vragen aandacht voor de wereldproblematiek rondom natuur, milieu en klimaatverandering. Op Steede Hoge Woerd zijn verschillende duurzame activiteiten te beleven.
Meer info
Steede Hoge Woerd
Aanvang: 14:00   Entree: Gratis


Nijntje op de fiets. [zo 23 apr]
Nijntje op de fiets. Muzikale theatervoorstelling van 30 min. voor kinderen vanaf 2 jaar. Zangeres en actrice Femke Hermans neemt de kleintjes mee tegen een decor van bekende beelden van het beroemdste konijn van Nederland! Met verhalen gebaseerd op de boeken van Dick Bruna. Na afloop fotomomentje en (optioneel)pannenkoeken! R.s.v.p.
Meer info
Theater Maitland-Landgoed de Horst-Driebergen  Tel: 06 52032019
Aanvang: 15:30   Entree: €8,75


Peppa Pig – De Grote Plons! [di 25 apr]
In ‘De Grote Plons!’ beleven Peppa en haar vriendjes de vrolijkste avonturen. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden. De super schattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar!
Meer info | Zie video
Beatrix Theater
Aanvang: 11:00   Entree: Divers


Janskerkhof kleurt Oranje [wo 26 apr - do 27 apr]
Het Janskerkhof kleurt weer Oranje tijdens Koningsnacht en Koningsdag tijdens een groot openluchtfeest! De toegang is gratis. Verschillende grote namen uit de dancescene zullen op deze speciale dag acte de presence geven op het mooiste plein in Utrecht.
Meer info
Janskerkhof, Utrecht
Duur: 2 dagen   Aanvang: 18:00   Entree: Gratis


Feestbeesten Koningsnag [wo 26 apr]
Feestbeesten & Club Poema slaan de handen in één om een waanzinnig dikke Koningsnag neer te zetten. Confettikannonnen, opblaasdieren, een echte feest dj, shotjes vanaf 2,- en veel meer! KAARTJES 5,- in de voorverkoop voor iedereen 8,- aan de deur met studentenkaart en 10,- zonder studentenkaart
Meer info
Poema RAW
Aanvang: 23:00   Entree: €10,-   Voorverkoop: 5

<<    1   2   3   4   5   >>