.

<<    1   2   3   4   5   >>BINNENKORT
Oranjemarkt [do 27 apr]
Op donderdag 27 april 2017 organiseren wij de jaarlijkse Oranjemarkt in het mooie en sfeervolle centrum van Wijk bij Duurstede. Deze ontzettend gezellige, drukke en feestelijke markt in Oranjesferen staat al jaren in onze markt-agenda en is altijd een succes! Op de Oranjemarkt is er ook een vlooienmarkt in de Muntstraat.
Meer info
Wijk bij Duurstede
Aanvang: 10:00   Entree: Gratis


Ruth Jacott [ma 1 mei]
Ruth Jacott is terug, en hoe! De theaterdiva kan niet wachten om u, samen met haar live-band, te trakteren op haar nieuwe theatershow. Met mooie, ontroerende en opzwepende liedjes, swingende moves en openhartige verhalen, krijgt u een gevarieerde muzikale avond én een kijkje in zowel haar professionele- als haar privéleven!
Meer info
Beatrix Theater  Tel: 0900-1353
Aanvang: 20:00   Entree: Divers


Stathe Sessie: The Folk Road Show [wo 3 mei]
The Folk Road Show is een internationaal collectief, bestaande uit 5 songwriters uit Nieuw-Zeeland, Canada en Nederland, die elkaar afwisselen op gitaar, banjo, mandoline, trombone en drums. Met z’n vijven zorgen ze voor een eclectische, gevarieerde liveshow, intiem en uitbundig, van fluister-harmonieën tot indie-rock!
Meer info
Utrecht, Eetcafe Stathe
Aanvang: 20:30   Entree: €7,50   Voorverkoop: 5 euro


Voute Frijdag [vr 5 mei]
Heb jij zin om na Bevrijdingsfestival Utrecht 2017 nog even door te gaan? Kom dan een dansje wagen om de bevrijding van Nederland tot in de late uurtjes met je vrienden door te vieren. Op deze Voutste der Voute nachten zal bier, wijn en fris verkocht worden voor een mooie prijs van €2. Ook onze shotjes zullen vanaf €2 te bestellen zijn
Meer info
Club Poema
Aanvang: 23:00   Entree: Gratis


De Dijk – Groef [ma 8 mei]
De Dijk heeft zijn sporen achtergelaten in het Nederlandse muzieklandschap. In rocktempels en popzalen, in feesttenten en op festivals, overal in het land. En dan nu ook - eindelijk - in de grote theaters. Groef: een concert met bekende en minder bekende nummers van De Dijk, speciaal gekozen en opnieuw gearrangeerd voor het theater!
Meer info
Beatrix Theater
Aanvang: 20:00   Entree: Divers


Fonteyn Festival [vr 12 mei - zo 14 mei]
Het leukste gratis wijnfestival opent in mei weer haar deuren. Voor de vijfde keer wordt het Janskerkhof omgetoverd tot één groot wijnfestijn. Meer dan 80 verschillende wijnen staan in de spotlight, gecombineerd met mobiele keukens en live muziek.
Meer info
Janskerkhof, Utrecht
Duur: 3 dagen   Aanvang: 17:00   Entree: Gratis


Dance Classics - Gerard Ekdom [za 13 mei]
Traditiegetrouw heeft Dance Classics altijd een bekende DJ in de headliner. Gerard Ekdom heeft inmiddels al twee Dance Classics voor zijn rekening genomen. Zaterdag 13 mei volgt wederom een swingende editie van Dance Classics met Gerard Ekdom!. Het thema... Dat houden we nog even een verrassing! Kaartverkoop -> http://bit.ly/DCEkdom
Meer info
Muziekpodium Azotod
Aanvang: 21:00   Entree: €17,50   Voorverkoop: 12,50


De Grote Improvisatieshow [ma 15 mei]
Ruben van der Meer en Tijl Beckand staan al tien jaar lang aan de improvisatietop in uitverkochte zalen.. blablablablabla Medeplichtigen aan deze voorstelling die zonder enige aankondiging of reden aan deze schande meewerken zijn: Alex Ploeg, Wilko Terwijn, Arie Koomen, Jamai Loman, Ruben Nicolai en Rick Paul van Mulligen.
Meer info | Zie video
Beatrix Theater  Tel: 0900-1353
Aanvang: 20:00   Entree: Divers

<<    1   2   3   4   5   >>