.

<<    1   2   3   4   5   >>BINNENKORT
Stathe Sessie: Midas [wo 17 mei]
Na shows op oa Pinkpop, Bospop, en Eurosonic komt Midas op 17 mei met zijn powerfolkpop naar Utrecht,
Meer info
Utrecht, Stathe
Aanvang: 20:30   Entree: €5,-


Twelve Hour Rave w/ Ritzi Lee [all night long] [za 20 mei]
We challenge Ritzi Lee to do a unique set all night long with a maximum of 12hrs. We keep the rave going untill there are 150 ravers or less. A password will give you free access to this free techno rave. We will release the way to the password on the day of the rave at this Fb-event.
Meer info
Poema RAW
Aanvang: 15:49   Entree: Gratis   Voorverkoop: 0


Fête de la Nature op Castellum Hoge Woerd [zo 21 mei]
Geniet van de pracht van de natuur en de overvloed die zij ons deze lente te bieden heeft tijdens Fête de la Nature. Het gehele Castellum komt tot leven door activiteiten die natuur, cultuur en historie raken. Samen maken we een uitbundige maaltijd met producten uit de natuur.
Meer info
Castellum Hoge Woerd
Aanvang: 11:00   Entree: €12,50


Tuindagen 2017 [za 27 mei - zo 28 mei]
Op 21 en 22 mei organiseert Slot Zuylen haar jaarlijkse Tuindagen. In de bloeiende kasteeltuin, en binnen in het Slot, hebben de enthousiaste standhouders hun kramen weer mooi ingericht. Het aanbod is divers en er zijn demonstraties op het gebied van planten, bloemen, natuur, culinaire producten en cadeauartikelen.
Meer info | Zie video
Slot Zuylen  Tel: 030 2440255
Duur: 2 dagen   Aanvang: 11:00   Entree: Divers


(H) Eerlijk Händelstraat streekmarkt [za 27 mei]
Op 27 mei vindt in de Utrechtse wijk ‘Oog in Al’ opnieuw een gezellige streekmarkt plaats op de Händelstraat. Gepassioneerde lokale boeren, telers, imkers en bakkers laten u kennis maken met heerlijke en pure producten. Naast al dit lekkers kunt u ook terecht voor home-made (woon)accessoires, sieraden en speelgoed.
Meer info
Utrecht, Händelstraat 100
Aanvang: 10:00   Entree: Gratis


Guido Weijers – Masterclass Geluk [ma 29 mei]
Weijers volgde zelf Masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over 'The Pursuit of Happines’ en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag oprecht van geluk spreken. Dat doet hij dan ook! In een kleine twee uur komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk!
Meer info
Beatrix Theater  Tel: 0900-1353
Aanvang: 20:00   Entree: Divers


20e Classic Car Meeting Vleuten [zo 18 jun]
Op Vaderdag wordt er een gezellige middag georganiseerd voor en door liefhebbers en bezitters van klassieke Engelse en Europese automobielen in Vleuten. Er is koek en zopie, muziek, hopelijk schijnt de zon maar het is er altijd gezellig en informeel!
Meer info | Zie video
Dorpsplein, Vleuten  Tel: 030-6775917
Aanvang: 14:30   Entree: Gratis


Puur Lunetten streekmarkt [za 24 jun]
Op zaterdag 24 juni vindt in het Utrechtse Winkelcentrum Lunetten opnieuw een gezellige streekmarkt plaats. Gepassioneerde lokale boeren, telers, imkers en bakkers laten u kennis maken met heerlijke en pure producten. Naast al dit lekkers kunt u ook terecht voor zelfgemaakte (woon)accessoires, sieraden en speelgoed.
Meer info
Utrecht, Hondsrug 30
Aanvang: 10:00   Entree: Gratis

<<    1   2   3   4   5   >>